×

Päikeseenergia Tootmine

Täna
159 kWh
Jooksev kuu
0.16 MWh
Kokku
1311 MWh

Välditud CO2

Täna
146 kg
Jooksev kuu
0.15 tonni
Kokku
1206.12 tonni

Toodetud päikeseenergia


Metro Capitali arendatud hooned on energiasäästlikud, keskkonnasõbralikud ja ökonoomsed.

Oleme tootnud
1311 MWh
päikeseenergiat, mis katab 546 kodu aastase elektrivajaduse.
Loe lähemalt +

Metro Capital alustas Kadrioru pargi serval 54 uue mereäärse kesklinna korteri ehitust ja müüki

Pressiteade

16.07.2017

Metro Capital alustas Kadrioru pargi serval 54 uue mereäärse kesklinna korteri ehitust ja müüki

Kinnisvaraarendusettevõte Metro Capital alustas Kadriorus paikneva Kiikri Residentside II etapi müügiga. Kokku tuleb müüki 54 avarat korterit, mis on keskkonnasäästlikud, pakuvad tipptasemel kvaliteeti ja uudseid mugavusi.

Kiikri Residentside arendusprojekti teises etapis tulevad müüki 2 kuni 4-toalised kodud, mille hinnad jäävad vahemikku 149 000 – 359 000 eurot.

Rajatav hoone asub  Kadrioru pargini viiva tupiktänava lõpus, mere ääres. Uusi kodusid ümbritsevad valgustatud kergliiklusteed, pargirajad ja promenaad.

Metro Capitali tegevjuht Mart Habakuk tõi Kiikri Residentside projekti kommenteerides esile, et nii nagu kõikide Metro Capitali projektide puhul, on ka Kiikri Residentsides suurt rõhku seatud ehituskvaliteedile, siseviimistlusele, arhitektuurile ja keskkonnasäästlikusele. Selline teguviis on kooskõlas Metro Capitali missiooniga, milleks on luua kodusid, mille väärtus püsib üle põlvkondade.

Tunnustatud arhitekt Illimar Truverki projekti põhjal ehitatud hoones on kasutatud puidu, kivi ja klaasi kombinatsiooni. Katusele paigaldatakse päikesepaneelid ning igas korteris saab ka mobiilseadmest reguleerida kütet, jahutust, ventilatsiooni ja jälgida igakuiseid jooksvaid kommunaalkulusid.

Metro Capital on kodumaine ettevõte, kes on panustanud Tallinna linnakeskkonna arendamisse juba üle kümne aasta. Ettevõte investeerib keskkonnasäästlikku ehitusse – see tähendab taastuvenergia kasutamist ja loodussõbralike materjalide valikut. Viimaste aastatega on Metro Capital rajanud Tallinnasse enam kui 400 uut kodu, olles sellega uute korterite arendus- ja müügiturul üks edukaimaid ettevõtteid. Ettevõtte arenduste seas on modernsust ja ajaloolist kombineeriv Metro Plaza ärihoone,  Pirita Rannahoone ja Meerhofi Residentsid Pirita teel ning hulk uusi kortermaju Kadriorus ja Kalamajas. Peale Kiikri Residentside kuulub Metro Capitali käimasolevate projektide loetellu värskelt valminud Tivoli elurajooni esimene etapp ja  valmimisjärgus eksklusiivne Meerhof 2.0 arendusprojekt Pirita teel.

Lisainfo:

Mart Habakuk                             Urmas Uibomäe

CEO                                               Turundusjuht

mart.habakuk@metro.ee         urmas.uibomae@metro.ee

+372 562 112 64                         +372 566 80 111

Postitatud rubriiki Uncategorized. Talleta püsiviide. Kommenteeri või lisa trackback-viide: Trackback-viite URL.