×

ПРОИЗВОДСТВО СОЛНЕЧНОЙ ЭНЕРГИИ

СЕГОДНЯ
1424 кВтч
ТЕКУЩИЙ МЕСЯЦ
1.42 МВт–ч
ВСЕГО
1100 МВт–ч

Предотвращено эмиссии CO2

СЕГОДНЯ
1310 кг
ТЕКУЩИЙ МЕСЯЦ
1.31 тонны
ВСЕГО
1012 тонны

Произведенная солнечная энергия


Здания, девелопментом которых занимается Metro Capital, энергоэффективны, экологичны и экономны.

Mы произвели
1100 МВт–ч
солнечной энергии, что покрывает годовую потребность в электроэнергии 458 домов.
ДОПОЛНИТЕЛЬНАЯ ИНФОРМАЦИЯ +

VÕIDA KUNI 120 LISATUNDI AASTAS

 

Kindlasti on paljud Viimsi ja Pirita elanikud mõistnud, et uue kooliaasta algus tähendab Pirita teel pikemaks venivaid ummikuid. On tõsiasi, et sellised ummikud on järgnevad üheksa kuud osake nende inimeste argipäevast. Aga kui paljud inimesed üldse mõtlevad selle peale, et mitu tundu tuleb päevas autoroolis nüüd kauem veeta?

Meie usume, et paljud. Seda kinnitab ka meie klientide personaalne tagasiside, kelle valik on langenud  Tivoli või Meerhofi residentside kasuks. Keskmiselt säästab Viimsi elanik Tivoli elurajooni kolides 120 tundi aastas ja Meerhofis 80 tundi. See on võidetud aeg, mis võimaldab keskenduda asjadele, mis on elus tõeliselt olulised – pere, tervisesport või mõnel puhul ka kauem magamine.

Soovitame Teil mõelda enda ja pere autos veedetud aja peale ja kui tunnete, et Tivoli elurajoon või Meerhof 2.0 kattub Teie vajadustega, võtke ühendust meie asjatundliku müügimeeskonnaga, kes leiab just Teile sobiva lahenduse.

This entry was posted in Без категории. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.